Bay houdt van
GRoepen

Er is geen betere plek om je groepsdiners te laten verzorgen dan Bay Scheveningen. Geniet van het mooie uitzicht over de zee, en misschien zelfs één van die mooie Scheveningse zonsondergangen, onder het genot van de lekkerste gerechten en drankjes van Scheveningen. Ga je trouwen? Ben je jarig? Of ga je gewoon gezellig met een groepje uiteten? Wij zorgen voor een onvergetelijke avond!

Evenementen

Bay Scheveningen is dé place-to-be voor verjaardagen, jubilea en bruiloften. Wij staan garant voor een onvergetelijke ervaring!

Evenementen

Bruiloften

Een onvergetelijke bruiloft op het strand? Maak je geen zorgen, laat alles aan ons over! De beste gerechten, drankjes en een geweldige locatie! Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken.

Flexibility

Het organiseren van evenementen staat Bay op het lijf geschreven. Heb jij een leuk idee? Neem contact met ons op!

Unieke Evenementen

Onvergetelijk

Bay Scheveningen is niet alleen een restaurant, maar ook een mooie evenementenlocatie. Neem contact met ons op en laten we samen brainstormen over de mogelijkheden!

Private Bookings

Naast de reguliere evenementen, bieden wij ook private bookings aan voor exclusieve evenementen als babyshowers en verjaardagen.

Private Bookings

Private Dining

Heb je iets te vieren? Wij bieden je een onvergetelijke ongestoorde ervaring aan. Geniet in alle privacy van je bijzondere dag! Neem contact met ons om de mogelijkheden voor een privé-reservering te bespreken.

Onze keuken

Van 'prime-cut' steaks tot aan verse visgerechten, voor ieder wat wils! Bovendien zijn al onze gerechten halal!

Our Kitchen

De keuken

Bay Scheveningen biedt een gevarieerd aanbod aan exclusieve gerechten zoals steaks en visgerechten. Kom langs en laat ons je smaakpapillen verrassen! Bovendien zijn al onze gerechten halal!

Ontdek het menu